יום חמישי, 11 באוגוסט 2011

פשטידת הרועים בסגנון מקסיקני

מצרכים
1 כף שמן
1 בצל קצוץ
2 שיני שום כתוש
250 גרם בשר טחון
1 כפית כמון
1 קופסה (400גרם)עגבניות מרוסקות
1 כוס שעועית מבושלת
1 כף קמח 1/2 כוס פירורי לחם
1 כפית פפריקה מתוקה
מצרכים לשכבת ציפוי
4 תפוחי אדמה מבושלים במים
מלח פלפל לבן
50 גרם מרגרינה
1/4 כוס שמן
אופן ההכנה
מחממים מחבט עם שמן מאדים את הבצל והשום מוסיפים את הבשר והתבלינים.
מערבבים  עד שהתערובת משחימה מוסיפים את העגבניות השעועית,
מוהלים את הקמח 2 כפות מים ומוסיפים למחבט, מביאים לידי רתיחה
מנמיכים את הלהבה ומסמיכים את הנוזלים מניחים בצד להרכבת המנה.
מבשלים את תפוחי האדמה במים, 
בקערה נפרדת מועכים את תפוחי האדמה מוסיפים את המלח פלפל ומרגרינה
ומניחים בצד להרכבת המנה
הרכבת המנה
מניחים את תערובת הבשר בתוך כלי חרס (אפשר מנות אישיות)
מפזרים את תערובת תפוחי האדמה מעל תערובת הבשר.
כך שתיווצר שכבה אחידה ,בוזקים מעל פירורי לחם ופפריקה.
 אופים 15 דקות או עד שהציפוי מזהיב.

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons