יום חמישי, 11 באוגוסט 2011

פילה דג מפולפל

מצרכים
4 פילה דג אמנון ,דניס ,דג אחר
קורט פלפל שחור גרוס
קורט מלח גס
שמן זית
מצרכים לרוטב
1 פלפל אדום  מתוק צלוי או מטוגן
2 שיני שום
2 גבעולי בזיליקום קצוץ
1/2 לימון סחוט
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מעסים את הדג בשמן זית מניחים בתבנית אפיה משומנת בשמן זית.
מפלפלים וממליחים את פילה הדג.
אופים 15 דקות בחום של 190 מעלות.
הכנת הרוטב
קולפים את הפלפל המתוק קוצצים לקוביות קטנות קוצצים את הבזיליקום
ואת שיני השום כותשים מערבבים את כל החומרים יחד בקערה
מניחים את הדג בצלחת ויוצקים מעט מהרוטב מעל ובתאבון.

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons