יום רביעי, 17 באוגוסט 2011

ריבת דלעת

בערב ליל הסדר אמי נהגה להכין מהדלעת ריבה כך שהילדים יטעמו מהברכות
ובצאת החג מהריבה שנשארה  הכינה עוגיות רולדות בצק פריך במילוי הריבה




















החומרים:
500 גרם דלעת, מקולפת וחתוכה לקוביות
250 גרם סוכר
 1/2כוסות מים
מיץ מחצי לימון
1 מסמר ציפורן שלם
1 מקל קינמון

אופן ההכנה:
 חותכים את הדלעת לקוביות ומוסיפים לסיר עם כל החומרים.
 מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה,  מדי פעם כדי בוחשים למנוע חריכה,
 עד שהדלעת מתרככת.



0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons