יום שני, 15 באוגוסט 2011

קבב בלקני בתנור


 מצרכים לקבב:
 250  
גרם כבש טחון גס
250 
 גרם כתף עגל טחון גס
1
בצל טחון   צרור קטן של פטרוזיליה טחונה
1
כפית בהרט   מלח ופלפל להמשך:
10 שיני שום קלופים
4
עגבניות קלופות ופרוסות בעובי סנטימטר 1
4
בצלים קלופים  ופרוסים לטבעות.
1
כף עלי תימין מלח ופלפל, שמן זית 
 אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים לקבב ויוצרים קציצות מוארכות עגולות. מסדרים בתבנית בצלים השום ועגבניות, מתבלים במלח, פלפל, תימין ושמן זית
אופים בתנור שחומם מראש  190מעלות, 25 דקות. מעלים את חום התנור ל-250 מעלות, מסדרים מעל את קציצות  הקבב ואופים עוד 10 דקות.

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons