יום שני, 15 באוגוסט 2011

אגסים ביין

מצרכים
5 אגסים
1 כוס יין אדום
1 כוס מים
4 כפות דבש
מקל קינמון
4 כפות סוכר
1/2 תפוז פרוס דק
פרח הניס (לא חייב)
אופן ההכנה
מרתיחים את היין ,המים ,הסוכר והדבש ,מוסיפים את הקינמון ופרח ההניס .
 פורסים את חצי התפוז לפרוסות ומוסים לסיר.
קולפים את האגסים מורידים את הליבה בזהירות ולהשאיר את קצה האגס.מוסיפים לסיר מכסים .
ומבשלים 20-30 דקות בלהבה נמוכה או עד להסמכת הרוטב מידי פעם מסובבים את האגסים .
אפשר להגיש שלם, אפשר לפרוס בזהירות.

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons