חומרים:
120 גרם מרגרינה
1 כוס סוכר
2 ביצים
1/2 1 כוסות קמח
1 כפית סודה לשתיה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית תמצית וניל
1/2 כוס אגוזים קצוצים
חופן פצפוצי שוקולד
3 בננות בשלות, קלופות ומרוסקות
אופן ההכנה:
מקציפים את הסוכר והמרגרינה יחד ,מוסיפים את הביצים בהדרגה,
ואת יתר החומרים לפי הסדר.
משמנים תבנית אפיה מארוכת או עגולה -24 יוצקים את התערובת.
אופים בתנור שחומם מראש לחום 180-190-כ 30 דקות.
בודקים בעזרת קיסם עם העוגה מוכנה
טיפ (נועצים קיסם המרכז העוגה במידה והקיסם רטוב העודה עדיין לא מוכנה
במידה והקיסם יבש העוגה מוכנה בתאבון)
אפשר לקשט מעל בבננה טרייה ולהוסיף ג'יל צהוב ,אפשר אבקת סוכר.
בתאבון
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם