יום שני, 29 באוגוסט 2011

דלורית במילוי בשר

מצרכים
5 יחידות דלורית
250 בשר בקר טחון
1 בצל קצוץ
2 ביצים
גבעול תימין רק העלים
קורט קינמון
קורט פלפל לבן
קורט מלח
1/2 כף קמח
2 כפות שמן
1/8 כפית אבקת אפיה
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל מוסיפים את הבשר ,התימין ,מלח ,פלפל,
מבשלים עד שהבשר מוכן מורידים מהגז.
בקערה מערבבים  את הביצים הקמח ,אבקת האפייה ואת בלילת הבשר.
מורידים לדלורית את הראש מנקים בפנים מגרעינים וממלאים במילית.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום 200 .אופים 20 דקות.
בתאבון

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons