יום ראשון, 14 באוקטובר 2012

אוסובוקו-הודו


.
אוסובוקו-הודו

מרכיבים
8 חתיכות אוסובוקו- (רגל אחורית עם עצם)אפשר גם שוק הודו פרוס עם העצם
1/2 כוס קורנפלור לקימוח הבשר
1/2 כוס שמן זית
10 בצלצלים קלופים
1 בצל גדול פרוס
10 שיני שום פרוסים
1 כוס יין אדום יבש
1 כוס מים
5 עגבניות פרוסות
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
10 גרגירי פלפל שחור
2 גמבה אדומה פרוסה לרצועות

אופן ההכנה
מקמחים את חתיכות הבשר מכל הצדדים ומטגנים עד להשחמה.
מוסיפים את הבצל והגמבה העגבניות והשום ומבשלים 15 דקות.
אני אוהבת להוסיף ראש שום שלם ..
מוסיפים את היין והמים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את התבלינים ומבשלים כשעה,קוצצים 3 שיני שום ואת הפטרוזיליה,
מפזרים מעל ומבשלים עוד 20 דקות

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons