יום רביעי, 17 באוגוסט 2011

צ'רשי בטטה מהמטבח הטריפוליטאי

מתכון קל ופשוט להכנה עם דג מעושן

 
מצרכים
1/4 כוס שמן
1/2 ראש שיני שום כתוש
1 כף פפריקה חריפה
 1/2 כף פפריקה מתוקה
2 כפות רסק עגבניות
2 כוסות מים
 1/2 כף כמון
1/4 כף מלח
5 תפוחי אדמה פרוסים בעובי 1/2 סנטימטר
300 גרם דג מעושן(רינגה)-אפשר להוסיף גם 300 גרם דג בורי
3-4 ביצים

אופן ההכנה
מחממים את השמן, מוסיפים את השום ,פפריקה ורסק העגבניות .
מוסיפים את המים.,תפוחי האדמה ,הביצים ומבשלים 10 דקות.
מוסיפים את הכמון ,הדגים ומבשלים עוד 20 דקות .
בתאבון

2 תגובות:

אנונימי אמר/ה...

זה נראה מזמין חסר ליד כיכר לחם שחור

אנונימי אמר/ה...

חלה

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons