יום רביעי, 17 באוגוסט 2011

לחמנייה במלית בשר

מצרכים ללחמנייה
1 ק"ג קמח מנופה
1 חבילת שמרית
1 כף סוכר
1 כף מלח
3 כפות שמן
3 כוסות מים פושרים
המצרכים לבשר
500 גרם בשר טחון
1 בצל קצוץ
1 כף צנובר או פיסטוק שבור
1 כף פטרוזיליה קצוצה 1 כף בזיל קצוץ
4 כפות שמן
מלח
פלפל שחור
אופן הכנת הבשר
מטגנים את הבשר עד לשינוי צבע ,מוסיפים את הבשר ומערבבים ומפוררים את הבשר.
מוסיפים את יתרה חומרים ומבשלים עד שהבשר מבושל מניחים בצד להתקרר.
אופן ההכנה
בקערה מערבבים את החומרים היבשים הקמח, שמרית ,מלח,והסוכר.
מוסיפים את השמן והמים ולשים. על הבצק להיות רך ולא קשה.
נותנים לבצק לתפוח עד שיכפיל את עצמו ולשים שוב מניחים בצד 20 דקות.
בתבנית אפיה מניחים נייר אפיה צרים כדורים בגודל פחות מאגרוף ,
בזהירות יוצרים גומה וממלאים במלית הבשר סוגרים ומניחים בתבנית אפיה.
מורחים ביצה וסומסום, אפשר למרוח שמן זית  ולהוסיף גרעיני חמנייה.
נותנים לכדורים להכפיל את עצמם אופים בתנור שחומם 200 כ-20 דקות.

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons