יום שני, 29 באוגוסט 2011

כבד קצוץ

מצרכים
500 גרם כבד עוף
2 בצלים גדולים
5 ביצים
מלח פלפל שחור
1/4 כוס שמן
אופן הכנה
את הכבד יש לצלות קלות מטעמי כשרות,
לקצוץ את הבצל לפרוסות מטגנים במחבט את הבצל יחד עם השמן.
עד  לקבלת צבע זהוב קלות..
מוסיפים את הכבד ומטגנים היטב הופכים משני הצדדים.
את הביצים מרתיחים, וקולפים ,מגרדים בפומפייה ומניחים בצד.
את הכבד והבצל המטוגן טוחנים קלות במעבד מזון ומעבירים לקערה עמוקה.
מוסיפים את הביצים הקשות המגוררות את המלח והפלפל ומערבבים היטב.

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons