יום שבת, 3 בינואר 2015

מקרונה-שורבה עם נקניקיות או עוף






















"שורבה" מקרונה עם נקניקיות בשביל הילדים ולנו זה עוף או דג
מי ששכח אך קוראים לספגטי  ברוטב עגבניות במטבח הטריפולטאי
זו פשוט תזכורת לימים של פעם מהמטבח של אמא וסבתא...
מאכל מהיר וקל הכנה ,

מצרכים
8 נקניקיות (אפשר להחליף בחתיכות עוף או דג)
1 כף שטוחה פפריקה מתוקה
1/2 כף פפריקה חריפה
1-1/2 כף רסק עגבניות
1 כף שטוחה מלח
4 כפות שמן 8 שיני שום
חבילת ספגטי חצי ירח
 אופן ההכנה
את הנקניקיות פורסים ומניחים  בסיר מטגנים עם  השמן  3-2 דקות
 (במידה והחלפים את הנקניקיות בעוף מבשלים 10 דקות).
מוסיפים את הפפריקה המתוקה והחריפה מערבבים מוסיפים את הרסק ,מלח וכוס מים.
מבשלים עוד 5 דקות ,מוסיפים מים מעל חצי סיר מביאים לידי רתיחה ,מוסיפים את הספגטי מכסים.
מנמיכים את הלהבה ומבשלים 15-20 דקות או עד שהספגטי רך.
צריך להישאר רוטב בסיר





0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons