יום שישי, 19 באוגוסט 2011

גלבלוז ספרה עוגת סולת

מצרכים
4 כוסות סולת
1 שקית אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
3/4 כוס שמן
1 כוס סוכר
1 כוסות מיץ תפוזים
1 כף תמצית וניל
לקישוט
 שקדים מולבנים
לסירופ
2 כוסות מים
2 כוסות סוכר
פלח לימון
אופן ההכנה
שמים בקערה את הסולת אפיה,אבקת סוכר,שמן,מיץ תפוזים ומערבבים.
מעבירים לתבנית ומשטחים , בעזרת סכין עושים חתכים בבצק.
מסדרים במרכז כל מעוין שקד
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני -180 מעלות כ-30-25 דקות.
עד לקבלת גוון זהוב.
סירופ
שמים את כל חומרי הסירופ בסיר על להבה ומבשלים כ-25 דקות.
יוצקים את הסירופ החם על העוגה .

2 תגובות:

אנונימי אמר/ה...

היה טעים

אנונימי אמר/ה...

הגלבלוז יצא טעים כמו של אמא
עדנה

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons