יום שישי, 19 באוגוסט 2011

מעמול

מצרכים לבצק
1 ק"ג קמח רגיל

150 גרם  מרגרינה רכה

1  אבקת אפייה

1 ביצה

1 כף מי ורדים

1 כוס מים פושרים



מצרכים למלית

1 ממרח תמרים

100 גרם אגוזי מלך שבורים לקטן

1 כפית קינמון
אופן הכנת הבצק

 לשים בקערה או מיקסר את כל החומרים יחד יוצרים בצק אחיד ומניחים בצד.

לוקחים גוש בצד מרדדים לעובי חצי סנטימטר ,מורחים ממרח תמרים

אפשר להוסיף מעל אגוזי מלך שבורים לא חובה.מגלגלים בזהירות לרולדה

מניחים בתבנית אפיה נייר אפיה מסדרים את הרולדה ופורסים.

מחממים את התנור 180 מעלות.

ממלאים את כל התבנית ,אופים עד שהעוגיות יזהיבו

בסוף אחרי שאופים מפזרים אבקת סוכר

2 תגובות:

אנונימי אמר/ה...

כשרשמת להניח בצד הכוונה להתפחה? ואם כן לכמה זמן התפחה??
אין לי מי ורדים האם זה קריטי??

simha אמר/ה...

אפשר תמצית וניל במקום ,
או כלום,
להניח את הבצק בצד בכדי שקל יהיה לעבד אותו.
תוכלי להכניס למקרר ל1/2 שעה
שמחה

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons