יום רביעי, 27 ביולי 2011

עוף אפונה-(טבחה בביזילי)


כל בישול ברוטב או קדירה בטריפוליטאית נקרא טבחה.
הסבר פשוט למיל טבחה- תבשיל.
לרוטב האוכל הטריפוליטאי אדום מרסק העגבניות והפפריקה.
מצרכים:
1/2 ק"ג עוף מחולק 
2 שקית אפונה קפוא  (באביב ניתן להשתמש באפונה טרייה)
2- כפות רסק עגבניות
1/2 כף פפריקה מתוקה
1/2 כף מלח
2 גבעולי כרפס רק העלים.
1/4 כוס שמן
1 בצל קצוץ דק
אופן ההכנה :
להוסיף לסיר את השמן והבצל ולטגן מעט,
להוסיף את חתיכות העוף או הבשר לטגן 5 דקות נוספים.
לערבב בקערה את הפפריקיה רסק העגבניות מלח וכוס מים
לצקת מעל העוף ולהביא לידי רתיחה
הוסיפו מים במידת הצורך עד לגובה העוף או הבשר
הוסיפו את האפונה ועלי הכרפס הקצוצים
כסו את הסיר ובשלו על להבה נמוכה בין 30-40 דקות
בתאבון

6 תגובות:

אנונימי אמר/ה...

שום פלפל שחור קינמון /בהאראג נדרשים פה גם

אנונימי אמר/ה...

שום פלפל שחור קינמון /בהאראג נדרשים פה גם ופטרוזיליה בצל ירוק במקום יבש

Unknown אמר/ה...

2 שקיות אפונה מוגזם

Unknown אמר/ה...

טעים

Unknown אמר/ה...

בוא

אנונימי אמר/ה...

ממש טעם של אמא 😊

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons