יום חמישי, 4 באוגוסט 2011

קובה דלעת


מצרכים לקובה
¼2 כוסות (500 סולת
1-2 כוס מים
1 כפית מלח
החומרים למילוי:
500 גר' בשר בקר טחון
1 בצל גדול, מגורד וסחוט היטב
1/4 צרור פטרוזיליה, קצוצה דק
1/4 כפית מלח
1/2 כפית בהרט
1/2 כפית פלפל שחור, טחון
החומרים למרק:
4 עגבניות, מגורדות
1 כף רסק עגבניות
1 כפית גדושה מלח
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
1 כפית פלפל שחור
1/2 כף מרק עוף
6-8 כוסות מים
4 שיני שום
3-2 ענפי סלרי עלים
2 לימונים סחוטים לף הבישול
1 ק"ג דלעת, מקולפת וחתוכה בגודל 5X5 ס"מ
אופן הכנת הקובה:
מערבבים היטב סולת, מים ומלח ומשהים 15 דקות. לשים שוב, מחלקים ל-25-20 כדורים ומניחים על מגש משומן.
מערבבים את כל חומרי המילוי.
יוצרים מהבשר כדורים קטנים מניחים בצד ומתחילים את מלוי הקובה.
בידיים רטובה מעט נוטלים כדור בצק פותחים אותו לקערית דקה (מקפידים שלא תהיה דקה מדי, כדי שלא תתפרק בבישול).
מניחים כדור בשר וסוגרים בחזרה לכדור. מגלגלים בין הידיים ומהדקים לכדור חלק. מניחים בחזרה על המגש המשומן.
אופן הכנת המרק
בסיר עמוק שמים את  עגבניות  רסק העגבניות ותבלינים. מבשלים יחד 5 דקות.
מוסיפים מים וסלרי ומביאים לרתיחה. מוסיפים דלעת.
כשהמרק רותח בשנית מוסיפים בזה אחר זה באיטיות את כדורי הקובה.
כשכל הקובה בפנים מעבירים לאש קטנה ומבשלים ברתיחה עדינה 40 דקות. טועמים ומתקנים תיבול.
בסוף הבישול מוסיפים את הלימון לפי רמת החמיצות הרצוי לכם

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons