יום שישי, 19 באוגוסט 2011

מוסקה- חציל ברוטב טחינה

מצרכים
 3 חצילים בנונים או חצילים קטנים
500 גרם בשר בקר טחון
1 בצל מגורר
1 תפוח אדמה מגורר
1 ביצה
3 כפות פירורי לחם
1/4 כפית מלח
1/4 כפית בהרט
15 גבעולי פטרוזיליה טחונה
לציפוי המוסקה
2 ביצים לטיגון
קורט  פפריקה מתוקה
קורט מלח
1/2 כוס מים
2 כוסות קמח
לרוטב
4 עגבניות פרוסות
1 כף רסק עגבניות
 1/4 כפית פפריקה מתוקה
 מלח שמן
 1-1/2 כוס מים
קולפים את החצילים פורסים פרוסות פותחים כמו ספר למילוי.
מערבבים את כל מצרכי המוסקה בקערה וממלאים את החצילים ומניחים בצד.
בקערה מערבבים את הביצים המים מלח והפפריקה וטורפים.
מקמחים את המוסקה בקמח טובלים בבלילת הביצה ומטגנים משני הצדדים עד שמזהיב.
מסדרים בתבנית אפיה פרוסת עגבנייה מניחים מוסקה ושוב עגבנייה.
מערבבים את יתר מרכיבי הרוטב יוצקים מעל ,עוטפים בנייר אלומיניום,
אופים בתנור שחומם בחום 190 מעלות, 30 דקות

רוטב טחינה להגשת המוסקה
1 כוס טחינה גולמית
1 שן שום כתוש
מלח 1/2 לימון סחוט
2 גבעולי כוסברה קצוצה
 2 גבעולי פטרוזיליה קצוצה
3/4 כוס מים קרים
מערבבים את כל המצרכים בעזרת מטרף ומגישים לצידי המוסקה.

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons