יום רביעי, 17 באוגוסט 2011

סלט גמבה

מצרכים
4 גמבה אדומה
2 שיני שום
1 לימון סחוט
2 כפות שמן
קורט מלח
2 גבעולי כוסברה קצוצים
אופן ההכנה
צולים את הגמבה היטב מכל הצדדים ומקלפים את קליפת הגמבה(אפשר גם לטגן)
טיפ קטן :
מכניסים לשקית ניילון מספר 5-10 דקות ומקלפים כך קל יותר להסיר את הקליפה.
לאחר קילוף הגמבה פורסים לרצועות,קוצצים את שיני השום מעבירים לקערה.
ומערבבים את  הגמבה השום, כוסברה,מלח, לימון,והשמן .
בתאבון

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons