יום רביעי, 17 באוגוסט 2011

כנפיים ברוטב מייפל

מרכיבים:
24 כנפי עוף
1/3 כוס סירופ מייפל
2/3 כוס מים
1 כוס מיץ עגבניות משומר
4 כפות רוטב סויה
½ כפית אבקת שום
3 כפות שמן
אופן ההכנה:
העבירו את הכנפיים מעל להבה כדי להסיר קצוות של נוצות, נקו אותן היטב.
הסירו מכל כנף את הקצה המחודד וחיתכו אותן לשתיים.
שימו בסיר את כל חומרי הרוטב והביאו לרתיחה.
שימו בתבנית אפייה את חתיכות העוף.
צקו על הכנפיים את הרוטב וצלו בתנור בחום של 200 מעלות C, במשך שעה                          
(כדאי גם להרטיב את הכנפיים מידי פעם ברוטב במשך הצלייה).

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons