יום שני, 15 באוגוסט 2011

סמבוסק

* 
*       מצרכים לבצק
*       2.5כוסות קמח
*       3/4כוס מים
*       1כפית שמרים יבשים
*       קורט מלח
*      
*       מצרכים למילית
*     100 גרם גרגרי חומוס יבשים (שהושרו למשך הלילה(
*       1בצל גדול
*       1כפית כמון
*       1 כפית כורכום
*       פלפל שחור לפי הטעם
*       1/2כפית מלח
*       4-5כפות שמן

אופן ההכנה

מבשלים את החומוס כ-20 דקות בסיר לחץ עם מים, מסננים וטוחנים במעבד מזון. מטגנים את הבצל עד שיזהיב ומוסיפים לבצל כשהוא עדיין בסיר על אש קטנה את המלח, החומוס והתבלינים. מבשלים כ-2 עד 3 דקות. מורידים מהאש . לשים את כל חומרי הבצק ומתפיחים כ – 10 דקות מחלקים את הבצק לכדורים קטנים  לשים שוב ומתפיחים כ – 5 דקות. לוקחים כדור בצק, מרדדים לעובי 3 מ"מ , ממלאים ממלית החומוס במרכז וסוגרים היטב בקצבות שלא יפתח בטיגון. עושים כך עם יתר הבצק והחומוס . מניחים את כל הסמבוסק על משטח ל – 10 דקות. בינתיים מחממים שמן ומטגנים משני הצדדים.

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons