יום שני, 15 באוגוסט 2011

ירך עוף במעטפת חזה אווז

קל להכנה
 
מצרכים
6 ירכי עוף ללא עצם
250 גרם פסטרמה חזה אווז מעושן

חוט קשירה לבישול

מצרכים למרינדה
שום כתוש 
ענפי תימין
1/4 כוס צ"לי מתוק
 1/4 כוס סויה
1/4 כוס רוטב טריאקי

1/2 כוס יין לבן
אופן ההכנה

בקערה מערבבים את כל מרכיבי המרינדה ומשרים את הירכיים 30 דקות

על משטח עבודה פורסים ירך העוף ומגלגלים כרולדה .

מניחים מעל  פרוסת חזה אווז ,עוטפים  את כל נתח הבשר קושרים בעזרת החוט

  ומסדרים בתבנית אפיה
מורחים בעזרת מברשת מעל מעט מרינדה  עוטפים בנייר כסף את התבנית,

ואופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות, 30 דקות.

מסירים את נייר הכסף ואופים עוד 15-20 דקות.

את המרינדה שנשארה בקערה מבשלים במחבט עד לצימצום הנוזלים  לרוטב סמיך

להגשה מעל.

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons