יום רביעי, 17 באוגוסט 2011

לחם גרוזיני



 מצרכים
1 ק"ג קמח

1.5
כפות מלח

1.5
כפות שמרים יבשים

3
כפות שמן

 3
כוסות מים פושרים


אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק רך למגע, מכסים ומניחים לו לתפוח כשעה.

לשים שוב את הבצק (מומלץ למרוח את השכבה העליונה בשמן) מכסים ומניחים לו לתפוח שעה

 נוספת. יש לחזור על הפעולה עוד פעם ולאחר מכן לחלק את הבצק לארבעה כדורים ולהניחם על

מגש. (מומלץ לתת להם צורה מלבנית בעזרת לחיצה קלה עם האצבעות מאמצע הבצק לצדדיו).

מניחים כ 10 דקות. אופים במשך 20-30 דקות בתנור שחומם מראש ל - 200 מעלות

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons