יום שני, 15 באוגוסט 2011

בורקס בשר

מצרכים
1 ק"ג בצק עלים
2 כפות צנובר
500 גרם בשר טחון
3 תפוחי אדמה מבושלים
3 גבעולי פטרוזיליה קצוצה
1 בצל קצוץ
מלח
תבלין קציצות
אופן הכנה המלית
מטגנים את הבצל עד שיזהיב מוסיפים את הצנובר ולאחר מכן את הבשר ומערבבים עד לשינוי צבע
מוסיפים את התבלינים והפטרוזיליה ומבשלים עוד מספר דקות ומורידים.
מועכים את תפוח האדמה ומוסיפים .
הכנת הבורקס
חותכים את בצק העלים לקוביות ממלאים במלית הבשר סוגרים היטב.
מניח בתבנית אפיה מצופה הנייר אפיה, מורחים מעל ביצה ושומשום, ואופים בחום של 180 עד לקבלת צבע זהוב.

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons