יום שני, 15 באוגוסט 2011

כבש עם נענע-(פול בקליי)

המצרכים
1 ק"ג כבש לבישול (אפשר שפונדרה)
1-1/2 כוס עגבניות מרוסקות
1/4 כוס מיץ לימון סחוט
1/4 כוס שמן זית(קנולה
5 שיני שום פרוס
1/4 כף פפריקה מתוקה
1 כף שטוחה רסק עגבניות
500 גרם פול -(אפשר במיה במקום)
1/2 חבילת נענע קצוצה בלי הגבעולים
2 ראשי שום  שלמים
מים עד לכיסוי הבשר.
אופן ההכנה
מטגנים את הכבש קלות מכל הצדדים מוסיפים את העגבניות המרוסקות ורסק העגבניות..
1-1/2 כוסות מים הפפריקה המתוקה והשום המים צרכים להגיע לגובה הבשר.
מכסים  את הסיר מבשלים בלהבה נמוכה30 דקות. מוסיפים  את הפול 1/2 מכמות הנענע והמלח,
מבשלים עוד 30 דקות מוסיפים  את יתר כמות הנענע  ומיץ הלימון ובשלי  עוד 5-10 דקות
בתאבון

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons