יום רביעי, 24 באוגוסט 2011

ערוק בשר מהמטבח העיראקי

קל ומהיר הכנה, ריחות וטעמים של בית
 
המצרכים
1/2 קילו בשר טחון
 3 תפו"א גדולים מגורדים
1 בצל גדול מגורד
מלח,פלפל שחור
1 כף כמון
1 כפית בהרט
1/2 צרור פטרוזיליה
1/4 צרור נענע
2 ביצים
כוס פירורי לחם כמה
שמן לטיגון (לא עמוק)

אופן ההכנה
בקערה להניח את כל המצרכים מלבד השמן וללוש עד לקבלת עיסה אחידה והומוגנית.
להשהות את העיסה לשעה במקרר לספיגת טעמים.
לחמם מחבת כבדה במעט שמן ולטגן קציצות עגולות שטוחות עד להזהבה משני הצדדים.
להוציא לניר סופג ולהגיש חם או קר מלווה בסלט ירקות טרי.

1 תגובות:

אנונימי אמר/ה...

אני מחפש גם ערוק מירק של עיראק עם יש לך עמית

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons