יום חמישי, 11 באוגוסט 2011

זנגולה- המטבח העיראקי

לא לפחד קל ופשוט להכנה צריך רק סבלנות.....
מצרכים
15 גרם שמרים
1/2 2 כוסות מים פושרים
1 כף סוכר
1/2 3 כוסות קמח

לסירופ
1/2 1 כוסות מים
 2 כוסות סוכר
1 כף מיץ לימון
2 כפות מי ורדים או מקל קינמון
שמן לטיגון
אופן הכנת הזנגולה
ממיסים שמרים מים פושרים ומוסיפים סוכר.
ומוסיפים את יתרת המים, תוך ערבוב מהיר במטרף.
מוסיפים קמח בהדרגה וטורפים מהר לתערובת סמיכה.
מכסים ומניחים לתפוח- שעה וחצי.
חוזרים על לישה והתפחה עוד פעמיים, לפחות. הבצק מתקבל אווירי ודליל.
מחממים בסיר רחב שמן בגובה 7 ס"מ לפחות.
לשים שוב את הבצק.
שמים בשקית זילוף 2-3 כפות בצק,(או בקבוק כמו של קטשופ)

ומזלפים גלילים ספירליים לתוך השמן החם        
מטגנים לגוון חום משני הצדדים.
מניחים על נייר סופג או מניחים במסננת .
טובלים בסירופ בעודן חמות מאוד, ומוציאים מיד.
להגיש חם או קר.

אופן הכנת הסירופ
לימון עם מים וסוכר- להרתיח ולבשל על להבה נמוכה 25 דקות.
 להוסיף מי ורדים ולבשל עוד 5 דקות. לצנן.
 

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons