יום חמישי, 11 באוגוסט 2011

עוף ממולא

מצרכים
עוף שלם (אפשר לבקש מהקצב לפרק עצמות ולהשאיר רק עצם השוק)
למלית
5 תפוחים חמוצים קלופים וקצוצים
1 בצל בינוני  קצוץ
 1/2 כוס פירורי לחם
2 ביצים
1/4 כפית קינמון
1/4 כפית מלח
3 כפות סילאן או דבש
1/2 כוס צימוק לבן
3 כפות שקדים פרוסים
אפשר להוסיף 1/2 חזה עוף חתוך לקוביות ומטוגן קלות
אופן ההכנה
את העוף להשרות בקערה עם כף סילן כף סויה כף שמן ולהניח בצד.
הכנת המלית
מטגנים את הבצל עד שיזהיב,מוסיפים את השקדים מטגנים מעט 
מוסיפים  את התפוחי העץ הקינמון והדבש ומלח.
מבשלים כ 10 דקות שהתפוח יקבל את טעמי הקינמון ומעט יתרכך.
מורידים מהאש מוסיפים את פירורי הלחם מערבבים מוסיפים את הביצים.
ממלאים את בטן העוף וסוגרים עם קיסמי שיניים את המקומות הפתוחים.
עוטפים בנייר כסף סוגרים בצדדים כמו סוכרייה אופים שעה.
אפשר להוסיף בתבנית תפוחי עץ שלמים  קלופים ולאפות יחד .
פותחים בזהירות את נייר הכסף חושפים את העוף ואופים עוד 30 דקות ,
או עד לקבלת צבע זהוב יפה.

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons