יום חמישי, 4 באוגוסט 2011

דג בעשבי תיבול

מתכון זול קל 10-15 דקות הכנה


מצרכים
4 פילה דג בס(אפשר גם דג אחר)
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
1/2 כוס כוסברה קצוצה דק
3 כפות נענע קצוצה דק
1 כף פירורי לחם
1חבילה (100 גרם) שקדים גרוס
קליפת מגוררת  מ-1 לימון
1/2 כוס שמן זית
1 כפית פלפל גס
1/5 כפית מלח גס

אופן ההכנה
מחממים את התנור לחום 200 מעלות מברישים את התבנית בקצת שמן זית.
מנגבים את הדגים במגבת נייר ומניחים בתבנית עם העור כלפי מטה.
שמים בקערה את יתר החמרים מערבבים ומפזרים את התערובת
מעל פילה הדג ומהדקים.כך שהדג יכוסה לגמרי.אופים 10-15 דקות.

2 תגובות:

אנונימי אמר/ה...

הדג היה טעים, יש לך רוטב יין אשמח לקבל

אנונימי אמר/ה...

אפשר במקום השקדים אגוזי מלך לילי

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons