מצרכים
1אבוקדו לא קשה
1 חציל קטן
5 פטריות קטנות
1 דלורית
שמן לטיגון
2כוסות פירורי לחם(מתכון לפירורי לחם שלי באתר)
2 ביצים
1 כפית חרדל
אופן הכנה
לקלף את האבוקדו ,חציל והדלורית ,לפרוס רצועות דקות בעובי של 1 מסנטימטר .
לערבב בקערה את הביצים והחרדל לטבול את הרצועות ירק והפטריות בשלמות בביצה .
ולאחר מכן לטבול בפירורי הלחם לטגן בשמן עמוק וחם.
להגיש ליד סלט ירוק בתוספת שזיף סנטה רוזה מוסיף חמיצות נעימה לסלט.
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם