מצרכים
1 ק"ג קמח
1.5כפות מלח
1.5כפות שמרים יבשים
3 כפות שמן
3כוסות מים פושרים
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק רך למגע, מכסים ומניחים לו לתפוח כשעה.
לשים שוב את הבצק (מומלץ למרוח את השכבה העליונה בשמן) מכסים ומניחים לו לתפוח שעה
לשים שוב את הבצק (מומלץ למרוח את השכבה העליונה בשמן) מכסים ומניחים לו לתפוח שעה
נוספת. יש לחזור על הפעולה עוד פעם ולאחר מכן לחלק את הבצק לארבעה כדורים ולהניחם על
מגש. (מומלץ לתת להם צורה מלבנית בעזרת לחיצה קלה עם האצבעות מאמצע הבצק לצדדיו).
מניחים כ 10 דקות. אופים במשך 20-30 דקות בתנור שחומם מראש ל - 200 מעלות
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם