אופן ההכנה בצל
500 גרם בקר טחון
1 בצל קצוץ
1/4 כף קינמון
1/4 כף מלח
4 כפות פירורי לחם
1 ביצה
10 בצלצלים קטנים מופרדים
לרוטב
1 בצל גדול פרוס לרצועות
10 שיזיפים שחורים יבשים
1/2 כוס צימוקים שחורים
1 כף רכז סויה (במידה ואין כף סויה וכף סוכר חום)
1/4 כפית מלח
1/4 כפית מרק עוף
2 כפות שמן
מים עד גובה הבצל
אופן ההכנה
מערבבים את כל המרכיבים של מלית הבשר יחיד וממלאים את הבצל.
מטגנים את הבצל בסיר שטוח עד לקבלת צבע זהוב
מסדרים בסיר את הבצלים ,מפזרים מעל את הפירות היבשים.
מוסיפים את יתר מרכיבי הרוטב ומים עד לגובה הבצל.
מבשלים על להבה גבוה עד להרתחה מנמיכים את הלהבה
ומבשלים עד שהרוטב הופך לסמיך
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם