מצרכים לבצק
1 ק"ג קמח רגיל
150 גרם מרגרינה רכה
1 אבקת אפייה
1 ביצה
1 כף מי ורדים
1 כוס מים פושרים
מצרכים למלית
1 ממרח תמרים
100 גרם אגוזי מלך שבורים לקטן
1 כפית קינמון
אופן הכנת הבצק
לשים בקערה או מיקסר את כל החומרים יחד יוצרים בצק אחיד ומניחים בצד.
לוקחים גוש בצד מרדדים לעובי חצי סנטימטר ,מורחים ממרח תמרים
אפשר להוסיף מעל אגוזי מלך שבורים לא חובה.מגלגלים בזהירות לרולדה
מניחים בתבנית אפיה נייר אפיה מסדרים את הרולדה ופורסים.
מחממים את התנור 180 מעלות.
ממלאים את כל התבנית ,אופים עד שהעוגיות יזהיבו
בסוף אחרי שאופים מפזרים אבקת סוכר
בסוף אחרי שאופים מפזרים אבקת סוכר
2 תגובות:
כשרשמת להניח בצד הכוונה להתפחה? ואם כן לכמה זמן התפחה??
אין לי מי ורדים האם זה קריטי??
אפשר תמצית וניל במקום ,
או כלום,
להניח את הבצק בצד בכדי שקל יהיה לעבד אותו.
תוכלי להכניס למקרר ל1/2 שעה
שמחה
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם