אופן ההכנה
מבשלים את החומוס כ-20 דקות בסיר לחץ עם מים, מסננים וטוחנים במעבד מזון. מטגנים את הבצל עד שיזהיב ומוסיפים לבצל כשהוא עדיין בסיר על אש קטנה את המלח, החומוס והתבלינים. מבשלים כ-2 עד 3 דקות. מורידים מהאש . לשים את כל חומרי הבצק ומתפיחים כ – 10 דקות מחלקים את הבצק לכדורים קטנים לשים שוב ומתפיחים כ – 5 דקות. לוקחים כדור בצק, מרדדים לעובי 3 מ"מ , ממלאים ממלית החומוס במרכז וסוגרים היטב בקצבות שלא יפתח בטיגון. עושים כך עם יתר הבצק והחומוס . מניחים את כל הסמבוסק על משטח ל – 10 דקות. בינתיים מחממים שמן ומטגנים משני הצדדים.
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם