מצרכים
250 גרם עוף טחון
4 גרונות עוף או עצמות עוף
3/4 כוס קמח מצה או פירורי לחם
1 ביצה
2 גזרים
2 גבעולי כרפס
2 תפוחי אדמה
1/2 כף מלח
1/2כף פלפל לבן
אופן ההכנה
ממלאים בסיר מים, קולפים את הגזר ופורסים לטבעות,
קולפים את תפוח האדמה חתוכים לקוביות גדולות ומניחים בסיר.
מוסיפים את גרונות העוף ,גבעולי הכרפס ,1/2 מכמות הפלפל הלבן ו1/2 כף מלח.
מביאים לידי רתיחה ומתחילים עם כדורי הבשר.
בקערה מערבבים את העוף הטחון קמח המצה הביצה ,קורט פלפל לבן קורט מלח.
לשים את כל העיסה אחידה, בעזרת ידיים רטובות יוצרים כדורים כגודל אגוז.
את כל כדורי העוף מכניסים לסיר מבשלים כ 40 דקות.
בתאבון
1 תגובות:
נשמור בשביל החורף
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם