מצרכים
10 חתיכות עוף(ירך, שוק ,חזה)
8-9 שזיפים מיובשים
4 כפות ריבת שזיפים-או סילאן
2 כפות סויה
3 כפות דבש
כוס יין לבן
2 כפות שמן זית
1 כפית שטוחה מלח
6-5 גרגירי פלפל שחור
סלסלת פטריות פרוסות- לא חייב
סלסלת פטריות פרוסות- לא חייב
2 בצלים פרוסים
אופן ההכנה
מחממים את השמן והדבש בסיר רחב, מוסיפים את פרוסות הבצל ומזהיבים
מוסיפים את העוף ומניחים לו להזהיב מעט מכל צד.
מוסיפים את היין, המלח והפלפל, ומניחים לנוזל להצטמצם.
מוסיפים מעדן שזיפים, שזיפים, פטריות, ומכסים במים עד לגובה העוף.
מבשלים בלהבה נמוכה 30 דקות,
אפשר להעביר לתבנית אפיה ולצלות להשחמת העוף
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם