מתכון קל להכנה 4 -רולים
המצרכים למלית
5 תפוחי עץ
4 כפות דבש
3 כפות סוכר
קורט קינמון
1/4 כוס אגוזי מלך שבורים
1/2 כוס מים
העטיפה
עלי סיגר-או דפי פילו
מחמאה ממומסת למריחה
אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה
קולים את תפוחי העץ מוצאים את הליבה ופורסים לפרוסות דקות.
מעבירים את התפוחים למחבת מוסיפים את הדבש ,הסוכר והקינמון והמים ,
מבשלים 8 דקות ומניחים להתקרר בצד.
לוקחים את עלי הפילו מורחים מעל מחמאה מקפלים לחצי ועוד פעם ,
מניחים 1/4 מהמלית בקצה מקפלים בקצוות ומגלגלים לרול .
מניחים בתבנית כאשר החלק הפתוח כלפי מטה.
אופים בתנור שחומם מראש בחום של 280 מעלות עד לקבלת בצבע זהוב.
מניחים בצלחת הגשה מפזרים אבקת סוכר ,אפשר תוספת גלידה .
בתאבון
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם