מצרכים
500 גרם כבד עוף
2 בצלים גדולים
5 ביצים
מלח פלפל שחור
1/4 כוס שמן
אופן הכנה
את הכבד יש לצלות קלות מטעמי כשרות,
לקצוץ את הבצל לפרוסות מטגנים במחבט את הבצל יחד עם השמן.
עד לקבלת צבע זהוב קלות..
מוסיפים את הכבד ומטגנים היטב הופכים משני הצדדים.
את הביצים מרתיחים, וקולפים ,מגרדים בפומפייה ומניחים בצד.
את הכבד והבצל המטוגן טוחנים קלות במעבד מזון ומעבירים לקערה עמוקה.
מוסיפים את הביצים הקשות המגוררות את המלח והפלפל ומערבבים היטב.
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם