מצרכים
5 אגסים
1 כוס יין אדום
1 כוס מים
4 כפות דבש
מקל קינמון
4 כפות סוכר
1/2 תפוז פרוס דק
פרח הניס (לא חייב)
אופן ההכנה
מרתיחים את היין ,המים ,הסוכר והדבש ,מוסיפים את הקינמון ופרח ההניס .
פורסים את חצי התפוז לפרוסות ומוסים לסיר.
קולפים את האגסים מורידים את הליבה בזהירות ולהשאיר את קצה האגס.מוסיפים לסיר מכסים .
ומבשלים 20-30 דקות בלהבה נמוכה או עד להסמכת הרוטב מידי פעם מסובבים את האגסים .
אפשר להגיש שלם, אפשר לפרוס בזהירות.
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם