בערב ליל הסדר אמי נהגה להכין מהדלעת ריבה כך שהילדים יטעמו מהברכות
ובצאת החג מהריבה שנשארה הכינה עוגיות רולדות בצק פריך במילוי הריבה
החומרים:
500 גרם דלעת, מקולפת וחתוכה לקוביות
250 גרם סוכר
1/2כוסות מים
מיץ מחצי לימון
1 מסמר ציפורן שלם
1 מקל קינמון
אופן ההכנה:
חותכים את הדלעת לקוביות ומוסיפים לסיר עם כל החומרים.
מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה, מדי פעם כדי בוחשים למנוע חריכה,
עד שהדלעת מתרככת.
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם