קל להכנה
מצרכים
6 ירכי עוף ללא עצם
250 גרם פסטרמה חזה אווז מעושן
חוט קשירה לבישול
מצרכים למרינדה
חוט קשירה לבישול
מצרכים למרינדה
שום כתוש
ענפי תימין
1/4 כוס צ"לי מתוק
1/4 כוס סויה
1/4 כוס רוטב טריאקי
1/2 כוס יין לבן
1/2 כוס יין לבן
אופן ההכנה
בקערה מערבבים את כל מרכיבי המרינדה ומשרים את הירכיים 30 דקות
על משטח עבודה פורסים ירך העוף ומגלגלים כרולדה .
על משטח עבודה פורסים ירך העוף ומגלגלים כרולדה .
מניחים מעל פרוסת חזה אווז ,עוטפים את כל נתח הבשר קושרים בעזרת החוט
ומסדרים בתבנית אפיה
ומסדרים בתבנית אפיה
מורחים בעזרת מברשת מעל מעט מרינדה עוטפים בנייר כסף את התבנית,
ואופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות, 30 דקות.
מסירים את נייר הכסף ואופים עוד 15-20 דקות.
את המרינדה שנשארה בקערה מבשלים במחבט עד לצימצום הנוזלים לרוטב סמיך
להגשה מעל.
ואופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות, 30 דקות.
מסירים את נייר הכסף ואופים עוד 15-20 דקות.
את המרינדה שנשארה בקערה מבשלים במחבט עד לצימצום הנוזלים לרוטב סמיך
להגשה מעל.
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם