3 חזה עוף מחולקים ל 2 ומנוקים.
1 כוס קמח
2-3 כפות מעט שמן
לרוטב
3 תפוזים טרי סחוטים
1כפות חרדל דיז'ון גרגירים
2כף סוכר חום
1/2 כוס דבש
1 כוס יין לבן
1-1/2 כוס מים
2 גבעולי בזיליקום קצוץ
אופן הכנה:
מקמחים את העוף וצורבים אתו במחבת עד למידת עשייה רצויה.או צבע זהוב
לרוטב-
משחימים את הסוכר במחבת חמה מוסיפים דבש, יין לבן מיץ התפוזים והמים.
מביאים לידי רתיחה מוסיפים את כל המרכיבים וחזה העוף שטיגנו.
מכסים מבשלים 20 דקות מגישים לצד פירה או אורז
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם