עוף שמזכיר בריח את הטבית מהמטבח העיראקי
מצרכים
1 עוף שלם
1-1/2 כוס אורז מבושל
1/2 כוס צימוקים
1/2 כוס שקדים שבורים
1/2 חזה עוץ קצוץ ומטוגן במעט שמן.
1/4 כפית קינמון 1/4 כפית מלח
קצוץ הל טחון
לציפוי העוף
1/2 כוס סילאן
מלח גס
1/2 1כוס מים פושרים מעורבבים עם כף מרק בצל.
אפשר להוסיף לרוטב חבילת ערמונים.
אופן ההכנה
בקערה מערבבים את כל מרכיבי המלית .וממלאים את בטן העף,
סוגרים בעזרת קיסמי שיניים את בטן העף כך לא ישפך המילוי החוצה.
מניחים בתבנית אפיה מורחים את סילאן על העוף והמים בתבנית.
מכסים נייר אלומיניום אופים 40 דקות בחום 190.
מסירים את הנייר ואופים עוד 30 דקות
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם