מתכון זול קל 10-15 דקות הכנה
מצרכים
4 פילה דג בס(אפשר גם דג אחר)
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
1/2 כוס כוסברה קצוצה דק
3 כפות נענע קצוצה דק
1 כף פירורי לחם
1חבילה (100 גרם) שקדים גרוס
קליפת מגוררת מ-1 לימון
1/2 כוס שמן זית
1 כפית פלפל גס
1/5 כפית מלח גס
אופן ההכנה
מחממים את התנור לחום 200 מעלות מברישים את התבנית בקצת שמן זית.
מנגבים את הדגים במגבת נייר ומניחים בתבנית עם העור כלפי מטה.
שמים בקערה את יתר החמרים מערבבים ומפזרים את התערובת
מעל פילה הדג ומהדקים.כך שהדג יכוסה לגמרי.אופים 10-15 דקות.
2 תגובות:
הדג היה טעים, יש לך רוטב יין אשמח לקבל
אפשר במקום השקדים אגוזי מלך לילי
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם