טעם שקשה לשכוח ונשאר פה להרבה זמן
מצרכים
1 גוש צלי בקר
100 שזיפים שחורים
2 כפות סוכר חום
2 כפות רכז סויה
2 בצלים קצוצים
2 גבעולי כרפס קצוצים
1/2כפית מלח
1/4 כף פלפל שחור גרוס.
2 קופסאות פטריות פרוסות
3 כוסות ציר בקר
3 כפות שמן
אופן ההכנה
ממלאים סיר במים מכניסים את הבשר מוסיפים גזר ועלי דפנה .
מרתיחים שעה והמים שבסיר משמשים כציר בקר.
פורסים את גוש הבשר לפרוסות בעובי סנטימטר אחד ומניחים בצד.
מטגנים את הבצל עד שיזהיב, מוסיפים את הבשר הפרוס ,
מעל מסדרים את השזיפים ,הפטריות,עלי הכרפס,סויה, סוכר,מלח,ופלפל.
מבשלים כ שעה או עד שהרוטב מסמיך.
אפשר להגיש בתוספת תפוחי אדמה.
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם