מצרכים
4 כוסות סולת
1 שקית אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
3/4 כוס שמן
1 כוס סוכר
1 כוסות מיץ תפוזים
1 כף תמצית וניל
לקישוט
שקדים מולבנים
לסירופ
2 כוסות מים
2 כוסות סוכר
פלח לימון
אופן ההכנה
שמים בקערה את הסולת אפיה,אבקת סוכר,שמן,מיץ תפוזים ומערבבים.
מעבירים לתבנית ומשטחים , בעזרת סכין עושים חתכים בבצק.
מסדרים במרכז כל מעוין שקד
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני -180 מעלות כ-30-25 דקות.
עד לקבלת גוון זהוב.
סירופ
שמים את כל חומרי הסירופ בסיר על להבה ומבשלים כ-25 דקות.
יוצקים את הסירופ החם על העוגה .
2 תגובות:
היה טעים
הגלבלוז יצא טעים כמו של אמא
עדנה
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם