בורגול ותירס כתוספת
מצרכים
1 כוס בורגול גס
2 כוסות מים
1/3 כוס שמן קנולה
1/4 כף מלח
1/4 כף מרק עוף
קורט אגוז מוסקט
1 כוס גרגירי תירס
אופן ההכנה
את המים והבורגול מניחים בסיר ומבאים לידי רתיחה ומנמחים את
הלהבה .
מכסים את הסיר ומידי פעם מערבבים ,לאחר 5 דקות מוסיפים את כל
המרכיבים.
וממשיכים לערבב עד לאידוי כל המים. ניתן להוסיף מעל בצל מטוגן שקדים ,
ולמי שאוהב גזר בזמן הבישול להוסיף גזר אחד מגורר.
זמן הבישול כ 15 דקות.
בתאבון
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם