מתכון טעים עשיר וקל להכין
מצרכים
1 ק"ג בשר כבש לבישול פרוס.
3 בצלים
מעט שמן זית לטיגון הבצל
מלח גס ,פלפל גרוס
2 ראשי שום שלמים
אופן ההכנה
פורסים את הבצל ל רצועות ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב מוסיפים את הכבש ,
ממשיכים לטגן והופכים בכדי מידי פעם כך שהבצל לא יישרף.
מוסיפים השום ,מלח ,פלפל ומים עד לכיסוי הכבש
ומבשלים על להבה נמוכה שעה וחצי עד שעתיים . אפשר לאפות בתנור במקום לבשל.
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם