מצרכים
4 קלחי תירס (כל קלח פרוס ל 5 יחידות)
500 גרם בשר שומני
1/2 כפית כמון
1/2 כפית כוסברה יבשה טחונה
2 כפות דבש
1 כף סויה
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות פירורי לחם
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את הבשר והתבלינים
יוצרים 16 קציצות ,משחילים בשיפוד פיסת תירס וקציצת בשר לסירוגין.
ומסיימים בפיסת תירס,על כל שיפוד צריכים להיות 5 פיסות תירס ו-4 קציצות.
מורחים מעל בשמן וצולים הגריל.
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם