המצרכים
4 כרעיים של עוף
2 תפוחי אדמה קטנים
1 בצל גדול
1 כף פפריקה מתוקה גרוסה
1/2 כף פפריקה מתוקה
1/2 כף פפריקה חריפה (לא חייב)
1/4 כף מלח
1/4 כוס שמן
אופן ההכנה
פורסים את הבצל לרצועות מטגנים בסיר שטוח עם השמן עד שהבצל יזהיב.
מסדרים מעל את העוף ותפוחי האדמה .
בקערה מערבבים את כל התבלינים עם 2 כוס מים ויוצרים מעל תפוחי האדמה והעוף.
המים צריכים להגיע עד לגובה העוף ולא מעבר,במידה וחסר להוסיף.
לכסות את הסיר ולהביא לידי רתיחה ובשל 10 דקות.
להנמיך את הלהבה לבשל 30 דקות עם חצי כיסוי הסיר כך שהרוטב יצטמצם.
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם