מצרכים
4 גמבה אדומה
2 שיני שום
1 לימון סחוט
2 כפות שמן
קורט מלח
2 גבעולי כוסברה קצוצים
אופן ההכנה
צולים את הגמבה היטב מכל הצדדים ומקלפים את קליפת הגמבה(אפשר גם לטגן)
טיפ קטן :
מכניסים לשקית ניילון מספר 5-10 דקות ומקלפים כך קל יותר להסיר את הקליפה.
לאחר קילוף הגמבה פורסים לרצועות,קוצצים את שיני השום מעבירים לקערה.
ומערבבים את הגמבה השום, כוסברה,מלח, לימון,והשמן .
בתאבון
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם